Avast Public
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Pravila Servera za igrace!

Go down 
AuthorMessage
.biomechanicalRank1
Admin
avatar

Posts : 19
Join date : 2016-12-20
Age : 24
Location : Vranje

PostSubject: Pravila Servera za igrace!   Tue Dec 20, 2016 10:38 pm

01. ZABRANJENO JE KORISCENJE BILO KAKVOG VARANJA tj. CHIT-a
*igraci koji budu uhvaceni, sa chit-om dobijaju permanenti BAN bez ikakvog upozorenja. Nemaju prava da pishu u unban temi. Stavljaju se na crnu listu igraca na serveru i svako njihovo ponovno pojavljivanje na serveru ce se sankcionisati banom nevezano za to da li u tom trenutku imaju chit ili ne. Tu se podrazumeva i koriscenje TS prilikom igranja na public serverima. Tako da vodite racuna..


02. ZABRANJENO JE KORISCENJE SVIH NEDOZVOLJENIH BAGOVA I PODESAVANJA RADI DOBIJANJA PREDNOSTI U IGRI KAO STO SU:
a) PENJANJE NA TEKSTURE
b) KORISCENJE DUZEG BUYTIME-a;
*ostanak na spawn-u kupovina velikog broja HE, Flesh-ova ili dimnih bombi.
c) KORISCENJE BAG-ova RADI IZLASKA NA DRUGIM MESTIMA NA MAPI (nuke, clan1_mil, assault itd.)
d) KORISCENJE BAG FLASH-a
*Ako igrac i posle kazne nastavi da ponavlja isti prekrsaj preti mu oduzimanje slota i permanentni ban.
g) RECONNECT//RETRY S CILJEM RESPAWNANJA U ISTOJ RUNDI
*za ovo ćete automatski dobijati slay, u slučaju ponavljanja kick, a može rezultirati i banom ukoliko se oglušite na 2-3 opomene za redom


03. ZABRANJENO JE KORISCENJE NICKOVA KOJI PREDSTAVLJAJU, NACIONALNU, VERSKU, POLITICKU ili NAVIJACKU NETRPELJIVOST
Bilo koji uvredljiv nick ili nick koji izrazava politicnku pripadnost, rasnu, versku ili nacionalnu netrpeljivost, kao i navijacki nikovi koji mogu dovesti do opste rasprave i svadje na serveru su zabranjeni. Tu spadaju i svi nickovi vezani sa ratove i desavanja u regionu, bilo da su vezani za odredjene pojedince ili vojne jedinice. Ako igrac i posle kazne nastavi da ponavlja isti prekrsaj preti mu oduzimanje slota i permanentni ban.


04. ZABRANJENO JE OPTUZIVANJE BILO KOG IGRACA NA SERVERU ZA KORISCENJE CHIT-a.
*ako imate prituzbe na nekog od igraca, nemojte to govoriti javno niti pokusavati sami da resite situaciju. obratite se adminu na admin_chat i on ce proveriti doticnog igraca i reagovati shodno pravilima. Ako igrac i posle kazne nastavi da ponavlja isti prekrsaj preti mu oduzimanje slota i duzi ban.

05. ZABRANJENO JE VREDJANJE OSTALIH IGRACA NA SERVERU.
*svaka uvreda upucena drugom igracu je strogo zabranjena i bice sankcionisana.


06. ZABRANJENO JE REKLAMIRANJE
*STROGO je zabranjeno reklamiranje drugih servera, deljenje IP-a adresa, web adresa na Zrenjanin Community serverima. Takvi prekrsaji se kaznjavaju banom bez upozorenja. Ponavljanje istog prekrsaja dovodi do oduzimanja slota.


07. ZABRANJENE SU SVE ZALBE NA RAD I PODESAVANJA SERVERA.
*Admin tim Yugaming servera se trudi da nasi serveri funkcionisu sto je bolje moguce i daje sve u svojoj mogucosti da bi ste vi igrali sa sto manje problema i ugodno proveli vreme na nasim serverima. Ispostujte ljude koji se trude da isti odrzavaju tako sto podredjuju svo svoje slobodno vreme tom zadatku bez ikakve licne i finansijske dobiti. Ako Vam Yugasming serveri ne odgovaraju uvek mozete potraziti drugi server umesto sto ce te pljuvati nase servere i time omalozavati i vredjati ljude koji se trude oko istih.


08. ZABRANJENO JE UBIJANJE TAOCA NA CS MAPAMA
*Iako sam mislio da zdrav razum to jednostavno podrazumeva ocigledno da nije tako. Dakle svako ubijanje taoca od strane terora na cs_ mapama bice kaznjeno vremenskim banom. Smatra se takodje prekrsajem i moze dovesti do ukidanja slot privilegija i perm bana, zavisno od ponavljanja i prethodnih prekrsaja.


09. KRSENJE PRAVILA I NA FORUMU
*www.yugaming.net i nasi serveri su povezani. Nemojte krsiti pravila ni na forumu. Svaka kazna na forumu ce se odnositi i na servere. Dakle ako budete banovani ili warn-ovani na forumu vrlo je moguce da dobijete ban na serveru i ostanete bez slot privilegija.


10. LAZNO PREDSTAVLJANJE KAO ADMIN
*svaki igrac koji se na nasim serverima bude lazno predstavljao bilo nickom ili na say i team_say da je admin na serveru. Preti igracima banom i kaznama. Dobice ban. Ovaj prekrsaj spada u teze prekrsaje dva puta ponavljanje istog dovodi do oduzimanja slot privilegija, permanentnog bana i stavljanja u crnu listu igraca.


11. BUG ZA NABIJANJE RANKA
*nekim igrači su upoznati sa ovim bugom, naime, bug je takav da igrač kada recimo ne ubije nikoga, a njega ubiju, promeni nik (uglavnom dodaju .,!"#$) kako bi mu se na početku runde upisala "smrt" na nik koji je promenio, nakon toga igrač vraća na stari nik i kao da se ništa nije desilo. To će se na našim serverima kažnjavati banom (120-300min)


Imajte na umu da svako ponavljanje gore pomenutih prekrsaja moze dovesti do permanentnog bana na serveru i forumu kao i gubljenje slot privilegija ako iste imate. Tolerisace se do dva laksa prekrsaja za koja ste banovani i jedan tezi za ukidanje slota.

POSTOVANJE SVIH GORE NAVEDENIH PRAVILA JE OBAVEZNA! PRAVILA NISU OTVORENA ZA DEBATU I RASPRAVU. U SLUCAJU PROMENE PRAVILA ISTA CE BITI OBJAVLJENA NA OVOJ TEMI.
Back to top Go down
View user profile http://avast-info.board-directory.net
 
Pravila Servera za igrace!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Avast Comunity :: Pravila / Rules-
Jump to: